Zo vaak worden we op social media gebombardeerd door beelden van plastic mensen, gefilterd in zo’n mate dat alle echte emoties en gevoelens, de menselijke verbindingen die door de foto en in ons hart glanzen, verloren gaan.

Ik wil je voorstellen aan Stephanie en Arryn, een jong koppel uit Texas. Het zijn zeker geen standaard modellen, wel zijn ze goede vrienden van fotografe Bria Terry, de eigenaar van Wolf & Rose Photography. Stefanie besloot te reageren op een dagelijkse oproep voor modellen om model te staan in een fotoshoot en zoals je kan zijn de resultaten prachtig!

De fotoshoot werd zoals altijd geüpload op de Facebookpagina van Wolf & Rose maar dit keer werden de foto’s massaal gedeeld en bekeken! Wat is er dan zo speciaal aan deze foto’s? Je mag er zelf van vinden wat je wil maar de liefde, het zelfvertrouwen en de schoonheid van de foto’s kregen onverwacht duizenden prachtige reacties van het hele internet.
Een vrouw reageert: ‘’Dit maakt me van uit het diepste van me hart blij. Als een vrouw met overgewicht zie ik nu dat niet alle mannen iets geven om je figuur.’’

Stephanie heeft ervoor gekozen om zichzelf niet te schamen voor haar lichaam maar juist te laten zien dat ze blij is met hoe ze is. De reactie van het hele internet is dan ook prachtig! Zelf zegt ze: ‘’ Ik weet nog dat ik op de middelbare school zat en naar mijn lichaam keek en mezelf afvroeg waarom mijn lichaam niet was zoals het ‘zou moeten zijn’. Door de jaren heen ben ik dit gaan accepteren, als ik zin heb om een naveltruitje te dragen doe ik dit gewoon. Ik geniet van elke dag en schaam me totaal niet meer voor wie ik ben’’.

De fotoshoot gaf haar een kans om zichzelf te laten zien aan de hele wereld, en ze geniet van het resultaat: ‘’Om heel eerlijk te zijn heb ik mezelf nog nooit zo aantrekkelijk gevoeld. Toen ik de foto’s voor het eerst zag schrok ik, ik straal gewoon zelfvertrouwen uit! Elke persoon verdient een kans om zichzelf zo te zien, het is echt geweldig.’’

The photoshoot gave her a great opportunity to really express herself, and she loves the result. “I honestly have never felt more attractive,” was her reaction to first seeing the album. “I was shocked. I look so in love and confident. Every person should be able to see themselves in that light. It is really eye-opening.”

Hieronder kan je de foto’s van het koppel bekijken:

Wat vind jij? Reageer hieronder: