Maak kennis met Bobbie McCaughey, een normale vrouw met een bijzonder gezin. Ze werd namelijk moeder van een zevenling. En dit is een contract, nog nooit werd er een zevenling geboren waarvan ze alle zeven overleefden.

zevenling

Het is dus een medisch wonder godzijdank maar er gingen wel moeilijke tijden aan vooraf. Want ze moesten een keuze maken om alle zeven de foetussen te laten uitgroeien, met het risico dat sommigen van hen het niet zouden overleven. Of moesten ze een keuze maken om een aantal foetussen te laten sterven.. Dit zijn keuzes die je niet voor mogelijk kunt houden. Bobbie en haar vriend Kevin besloten om voor een gok te gaan en de natuur zijn werk te laten doen. En met goed succes, de kinderen zijn 18 jaar later allemaal volwassen en op het goede pad. Wat een goede keuze van deze ouders! En wat bijzonder dat dit allemaal goed is gegaan. Bekijk het filmpje hieronder!

Het lijkt me zo zwaar om een ouder te zijn van een zevenling en ik ben bijzonder trots op deze ouders dat ze alles in goede banen hebben laten lopen. Je zal het maar meemaken en er op deze manier mee om gaan, hulde! Ben je hiermee eens en wil je je respect tonen, DEEL dan dit filmpje met jouw vrienden en familie!

Wat vind jij? Reageer hieronder: