Dit is Jaxon Emmet Buel. Een jongen die werd geboren met een afwijking in de hersens. De dokters gaven hem slechts een paar dagen en wisten bijna zeker dat hij niet oud zou worden. Ze dachten zelfs dat hij de eerste week na de geboorte niet zou overleven. Maar het jongetje was sterk, heel erg sterk.. Dit is zijn inspirerende verhaal.

Want dit wonderkind gaat nu de hele wereld over omdat hij zo sterk is geweest om te blijven leven ondanks de dramatische schade. Hij zal nooit zoals de anderen zijn maar hij heeft wel een kans op een leven, en nu hij 1 jaar oud is ziet het ernaar uit dat hij het gaat overleven. Jaxon’s moeder is dolblij en houdt via Facebook iedereen op de hoogte van de status van haar zoontje. Onlangs poste zij een foto van Jaxon die voor het eerst de kerstman ontmoet en deze foto gaat nu de hele wereld over. Dit raakte mij diep, zo lief!

lie

Dit is een van de mooiste moment die Jaxon heeft beleeft en ik merkte aan hem hoe blij hij was zegt zijn moeder. Dit raakte mij diep en ik wens Jaxon en zijn familie alle geluk en sterkte. Als jij het hiermee eens bent vergeet dit bericht dan vooral niet te delen met de rest van de wereld!

Wat vind jij? Reageer hieronder: