Uiteraard hebben we meer bijzondere geboorteverhalen gehoord door de jaren heen, en dit verhaal is er eentje van een hoger niveau. Dr. Heilbron verzorgde twee patiƫnten op de spoedafdeling in het ziekenhuis waar hij werkt. Onder andere een man met een schotwond en een man met ernstige dunne darm problemen. De dag was al een grote chaos en hij dacht dat het niet gekker kon, maar dit had hij helemaal verkeerd. Opeens hoorde hij namelijk een zwangere vrouw keihard schreeuwen van de pijn.. Hierna hoorde hij voetstappen van een andere dokter die keihard door de gang rende. De man was net op tijd.. De vrouw beviel van een baby.

Dit lijkt misschien te gek voor woorden, maar de baby vloog letterlijk uit het lichaam zonder enige waarschuwing. Het ging enorm snel maar de dokter wist precies hoe hij moest handelen. Hij sprong op het bed en ving de baby op. Iedereen was verbijsterd door wat er zojuist is gebeurt. Hij handelde naar zijn onderduikgevoel en volgde dat gevoel direct.. Gelukkig! Bekijk de bizarre video hieronder!

Wat een bizarre video! Waarschijnlijk is het nagespeeld, maar wel van een waargebeurd verhaal! Het zal je maar overkomen.. Like en deel dit bericht met al je vrienden en familie, ik weet zeker dat ze nog nooit zoiets hebben gezien!

Wat vind jij? Reageer hieronder: