Van tijd tot tijd komen we filmpjes tegen die zo heftig en bizar zijn dat we niets anders kunnen doen dan ze met jou te delen! Het onderstaande filmpje is een perfect voorbeeld van een van dat soort geweldige situaties, en wanneer je het filmpje hebt gezien kunnen we je garanderen dat je sprakeloos bent, en niet alleen om wat het meisje deed maar ook HOE ze het deed.

Het begin als zo’n standaard spelshow en ook al hadden we totaal geen idee wat de jury precies zei, of het meisje, het punt van het filmpje begrepen we allemaal. Dit schattige kleine meisje heeft iets speciaals met dieren.

meisje-hypnose-dieren

Ze gebruikt haar “kracht” om een verschillend aantal dieren in slaap te brengen. Ze begint met een schattige witte puppy en gaat daarna verder met een leguaan, een kikker, vogel en eindigt met een konijn.

Al worden een aantal dieren wakker, het lukt haar uiteindelijk om alle vijf de dieren te hypnotiseren. We hebben gehoord over een aantal manieren om vogels in slaap te brengen door op een speciaal plekje op hun borst te drukken, maar hoe het bij de puppy, konijn, kikker en de leguaan gebeurde is iets ingewikkelder.

Hoe train je een kikker om hem net te laten doen alsof hij slaap? Heeft dit meisje magische krachten? Laat het ons weten in de onderstaande reacties! En vergeet zeker niet dit rare maar schattige filmpje te delen als je het ermee eens bent dat er zeker nog onopgeloste mysteries op deze wereld zijn!

Wat vind jij? Reageer hieronder: