De meeste mensen zullen de mening met mij delen dat deze mini camper gewoon te schattig is! Dan ga je je toch wel afvragen hoe handig het nou eigenlijk is, kan je er überhaupt wel iets in kwijt? Ik kon het bijna niet geloven maar had niet kunnen denken dat het zo ruim zou zijn.

In de volgende video geeft de eigenaar ons een “kleine” tour. Je kan er zeker genoeg in kwijt, het ziet er gezellig uit, en toen ze de achterkant opende was ik zeker in verbazing..

kleine-camper

Het model, ook wel “Gidget” genoemd, is voor alles ontworpen wat een reiziger nodig heeft voor een weekendje weg, maar OOK voor een lange vakantie. Er is dan weliswaar geen modern toilet of douche aanwezig, maar daar heb je natuurlijk beekjes en meren voor. (voor de kampeerders onder ons)
MAAR we zijn nog niet klaar, er is een volledig werkzame keuken aanwezig met onder andere een werkend fornuis. En het open dak moeten we ook niet vergeten, voor als je onder de sterrenhemel wilt slapen.

Ze zijn op het moment alleen verkrijgbaar in Australië. Maar wees niet getreurd, binnenkort misschien ook wel bij jou in de buurt.

Wat vind jij? Reageer hieronder: