Levison Wood, een rondreizende avonturier die al zijn avonturen laat filmen, was bezig met een tocht langs de nijl. Midden in Afrika maakt hij altijd de meest bijzondere dingen mee en ziet hij de gekste en mooiste dieren.

levison

Op deze reis stuitte hij op een brandend vuur, een aantal bomen en bosjes stonden in de fik. Hij hoorde geluiden uit de bosjes komen en kwam direct in actie zoals alleen hij dat kan. Ik schrok van wat hij vond, en ben heel erg blij dat hij dit lieve diertje gered heeft. Held van de dag!

Eind goed al goed? Niet echt… Het zielige aan dit verhaal is namelijk dat dit vaker gebeurt, mensen steken natuur in de brand om een stuk land te claimen. En om die reden zijn er al honderden dieren verloren gegaan.. Vreselijk wat mensen de natuur en dieren aan kunnen doen voor een beetje macht. Gelukkig zijn er mensen zoals Levison, die de wereld een stuk betere plek maken. Good work! Het minste wat wij kunnen doen is dit bericht delen met de rest van de wereld, want hoe vaker dit gedeeld wordt hoe meer mensen we bewust kunnen maken over dit soort vreselijke gebeurtenissen.

Wat vind jij? Reageer hieronder: