Dit zijn Mark Higgins en Becky Szenk en zij hebben een heel erg vervelende les ondervonden.. Het koppel maakte namelijk een bizarre blunder die hun leven veranderde en deze fout kan letterlijk iedereen overkomen! Dat is ook de reden dat ViralNext het nodig vond om dit met de lezer te delen.

Dit stel was verloofd en besloten dit te vieren door te gaan verhuizen. Dit konden ze niet zelf doen en daarom besloten ze een verhuisbedrijf in te huren. Via Facebook vonden ze een bedrijf dat er goed en professioneel uit zag en ze gingen ervoor! Ze kwamen in contact met de eigenaar, Lee Green, en maakten een afspraak met deze goede kerel.

De dag was eindelijk daar. De verhuizing was helemaal rond. Er kwamen die dag twee grote vrachtwagens langs het huis en haalden alles leeg in zo;n 45 minuten. Het ging erg snel. Ook leken de mannen erg professioneel en geleefd. Echter, toen het huis leeg was en de vrachtwagen weg was gereden, bleken ze bestolen te zijn van alles dat ze hadden.

Iedere poging om in contact te komen met het bedrijf mislukte. Alles was verdwenen, van hun kleding, meubels, speelgoed, familiefoto’s. Ze hadden niks meer over. Lees op de volgende pagina’s wat er verder gebeurde..

Wat vind jij? Reageer hieronder: