Arenden zijn prachtige en bijzondere dieren. Het zijn grote roofvogels met prachtige brede vleugels, een flinke snavel en wat scherpe klauwen. Veel landen en vlaggen hebben het symbool van de arend, dit komt omdat ze een bepaalde kracht en macht uitstralen. Het zijn erg bijzondere beesten als je je er in verdiept.
Ze beschikken ook over een uitstekend gezichtsvermogen. Het veren kleed van het mannetje en vrouwtje is gelijk, maar het vrouwtje is doorgaans groter. Ze krijgen hun volwassen veren kleed pas na enkele jaren.

adelaar

In deze video zie je Jessie Peek. Hij is een beroepsvisser en een echte dierenkenner. Een zwerm arenden landt op zijn schip en hij lijkt in eerste instantie verrast. Maar niets is minder waar.

“Dit is een gewone dag in Alaska”, vertelt Jessie aan het begin van de video. En dat is ook echt zo, al is dat voor de rest van de wereld niet voor te stellen.

Het is zo speciaal om al deze roofvogels bij elkaar te zien, wat ben ik blij dat dit op film staat zeg! Ik had nog nooit iets gezien, let vooral goed op als hij de vogels voedt.. Dit is zo bijzonder!

Like en deel deze video als je hem ook zo spectaculair vond en het met de wereld wilt delen!

Wat vind jij? Reageer hieronder: