Dit lijkt in eerste instantie een doodnormaal huis. Het werd 72 jaar geleden gebouwd en al die jaren leek er niks bijzonders mee aan de hand te zijn. Maar deze week haalde het huis alle kranten en website koppen. En dat is meer dan terecht!

De 96-jarige bewoonster besloot namelijk het huis te gaan verkopen. En toen ze dat deed bleek het huis van binnen heel erg bijzonder te zijn. Van buiten lijkt het misschien zelfs een beetje saai, maar toen de makelaar zijn eerste stappen binnen deed was hij helemaal in shock. Want wat bleek? Het huis stond gewoon al 70 jaar stil. Het leek net alsof je met een tijdmachine terug ging naar de 50’er jaren. Bekijk de bijzondere foto’s hieronder en laat je verbazen!

Het lijkt een normaal huis toch?

Maar zodra je het huis betreedt, wordt het duidelijk dat er zich iets bijzonders schuilhoudt achter de alledaagse gevel.

“Ik heb altijd geprobeerd om een individu te zijn, en mijn eigen stijl te volgen. Mijn favoriete kleuren zijn roze, paars en helder oceaanblauw,” vertelt de eigenaresse.

Ze heeft, ondanks haar leeftijd, het huis zelf onderhouden. De eetkamer is zeer decoratief, en haar favoriete kleuren worden snel duidelijk.

Bekijk de rest van het prachtige huis op de volgende pagina!

Wat vind jij? Reageer hieronder: